Aktualno
Akcijska ponudba
Najbolj prodajano
Novo v ponudbi
Razprodaja
Vsi oddelki

 


  V nakupovalni košarici
(skupaj vrednost z DDV)
  0,00 EUR

 

Prijava 

Če želite ostati obveščeni o novostih v e-trgovini in novicah za osebno rast in zdrav način življenja, vpišite e-mail in se prijavite na Sončno pošto:

 
   
   
OBVLADAJTE KANDIDO - PREDEN ONA OBVLADA VAS Nova knjiga avtorice Sanje Lončar in sodelavcev
Preverjene naravne rešitve:
OBVLADAJTE KANDIDO - PREDEN ONA OBVLADA VAS


Z velikim veseljem vas obveščam, da je iz tiskarne prišla druga težko pričakovana brošurica iz sklopa Preverjene naravne rešitve in sicer OBVLADAJTE KANDIDO - PREDEN ONA OBVLADA VAS avtorice Sanje Lončar in sodelavcev.

Opis knjige:
OBVLADAJTE KANDIDO - PREDEN ONA OBVLADA VAS

Odkrijte...Zakaj ste utrujeni? Zakaj ste pozabljivi? Zakaj vam ni do seksa? Zakaj vas napenja? Zakaj se počutite slabo ob vlažnem vremenu?

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu pol manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo.

Če se vam simptomi ob vlažnem vremenu poslabšajo, je to lahko še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Kandida je pogosta spremljevalka antibiotikov, hormonskih terapij, kortikosteroidov, obsevanj, kemoterapije in kontracepcije. Njeno rast pospešujemo s sodobno hrano, polno rafiniranih ogljikovih hidratov, ki jih kandida obožuje.

Kandida ni le nevšečnost. Lahko preraste v resno življenjsko nevarnost! Izloča alfatoksine, ki nas zastrupljajo in delujejo rakotvorno.
Zato jo obvladajte, preden ona obvlada vas.

Priročnik vsebuje dragocene odgovore, nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati razbohotene glivice v telesu ter ponovno zaživeti s »polnimi baterijami«.

Knjigo lahko naročite na sledeči povezavi
. OBVLADAJTE KANDIDO - PREDEN ONA OBVLADA VAS po ceni samo 12 Eur z DDV.


Na spodnjem naslovu si lahko prelistate prvih trideset strani knjige, ki vas bo popolnoma prevzela
http://issuu.com/zazdravje/docs/szz_pnr_02_kandida_notranjost_web_1


Zbirka priročnikov Preverjene naravne rešitve nastaja na osnovi informacij, znanj in izkušenj avtorjev, organizacij in strokovnjakov, ki sodelujejo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.

Na voljo je tudi ponatis uspešnice  
Preverjene naravne rešitve - UŽIVAJTE V NARAVI BREZ STRAHU PRED KLOPI
 

 Preverjene naravne rešitve - UŽIVAJTE V NARAVI BREZ STRAHU PRED KLOPI
O knjigi

V Sloveniji smo v samem evropskem vrhu po številu obolelih s klopnim meningitisom. O tem veliko pišejo tudi mediji. Veliko manj pa se omenja, da je verjetnost, da nas klop okuži z borelijo, vsaj dvajsetkrat večja.

Dobra novica je ta, da se odgovor skriva v nas samih. Ali ste vedeli, da je verjetnost, da se bo bolezen razvila, četudi smo okuženi, približno 30 %? Zakaj eni zbolijo, drugi pa ne? V čem se tisti, ki so okuženi in ne zbolijo, razlikujejo od tistih, ki zbolijo?

Pravočasno spoznajte naravne rešitve, ki vam bodo morda prišle zelo prav. Več o knjigi >>Izbor knjig in izdelkov


 
 

 

 
 
© Pilcom d.o.o., vse pravice pridržane
 

Domov | Kontakt | Splošni pogoji | Moji podatki | Moja košarica | Prijava